Si ta zvogelojme stomakun?

Hani minimum 3-4 orë para gjumit
më 25/09/2012 19:52

Ky është fëmija më i vogël në bote, peshon 4 kg! (Foto)

Charlotte Garside, është fëmija më i vogël në botë, pasi në moshën 5-vjeçare është vetëm 68 centimetra e gjatë dhe peshon vetëm 4 kilogramë.
më 25/09/2012 19:45

Secili i sheh ndryshe kontaktet intime

më 25/09/2012 19:37

Gruaja humb 73 kg, shikoni si është shndërruar (Foto)

Gruaja humb 73 kg
më 25/09/2012 19:22

Dëshironi t’ia fitoni zemrën atij? Është shumë e thjeshtë!

Kërkesat e meshkujve, të cilat ua paraqesim më poshtë, janë mjaft të thjeshta
më 25/09/2012 12:31

Cilat janë trendet e kësaj vjeshte?

Cilat janë trendet e kësaj vjeshte?
më 25/09/2012 11:52

Çfarë do të bënit sikur të gjeni në rrugë një ‘iPhone 5’ (VIDEO)

Disa holandezë kanë ardhur deri te ideja që ta ngjisin atë në trotuar dhe kanë xhiruar reagimet e qytetarëve
Amsterdam më 25/09/2012 9:50

Angelina Jolie në pritje të një transplanti mëlçie?

Angelina Jolie në pritje të një transplanti mëlçie?
më 25/09/2012 8:36