Kur është koha e duhur për të thënë “Të dua”?

Kur është koha e duhur për të thënë “Të dua”?
më 22/03/2013 22:37

Çiljeta dhe Noizy, një dashuri gangsterësh

Videoklipi i ri është realizuar në bashkëpunim nga Noizy dhe Çiljeta
më 22/03/2013 21:27

Si u njohën çiftet më të famshme në botë

Angelina Jolie dhe Brad Pitt
më 22/03/2013 13:27

10 arsye përse burrat nuk i durojnë dot gratë e tyre

Përse ju duhet burri?
më 22/03/2013 13:10

Si ndikon në shëndet dushi i ftohtë

më 21/03/2013 20:51

Lë të fejuarën të vdesë pas aksidentit sepse i flihej

Lë të fejuarën të vdesë pas aksidentit sepse i flihej
më 21/03/2013 20:42

Upton realizon ëndrrën e një 17 vjeçari (Video)

Kate Upton realizon ëndrrën e një 17 vjeçari
më 21/03/2013 19:27

Disa arsye pse ju dhemb shpina

Kujdes në mënyrën e qëndrimit
më 21/03/2013 14:38

Vjedhin në supermarket, policia nuk i arreston

Vjedhin në supermarket, policia nuk i arreston
më 21/03/2013 14:00