Bëni gjestet të cilat thonë : Të dua!

Bëni gjestet të cilat thonë : Të dua!
më 15/08/2012 16:14

Maldivi, 43 ishuj që lundrojnë (FOTO)

Është paraparë ndërtimi i 43 ishujve lundrues privatë me stacione për jahte si dhe me pishina
më 15/08/2012 14:15

Prezantuesja Xhemi Shehu në depresion pas lindjes

Xhemi Shehu, prezantuese në Top Channel
Tiranë më 15/08/2012 10:28

Dashuria në ambientet e punës e mirë, por…

Foto nga Jacqueline Osborn
më 14/08/2012 23:50

Një gotë ujë mund të ua heq dhembjen e kokës

Ujë
më 14/08/2012 17:57

Balena hidhet para barkës së peshkatarëve (VIDEO)

Balena hidhet para barkës së peshkatarëve
më 14/08/2012 17:37

Koleksioni i çantave Yves Saint Laurent, Vjeshtë/Dimër 2012

Yves Saint Laurent, koleksioni i çantave Vjeshtë/Dimër 2012
më 14/08/2012 14:16

Faruk Shehu, syri artistik që premton shumë

Faruk Shehu
Shkup më 14/08/2012 13:49