(VIDEO) Shet jetën e vjetër për 2.9 milionë euro

Multimilioneri ofron zinxhirin e dyqaneve të videolojërave, dy shtëpi, tri automjete, madje edhe qenin e tij
më 22/08/2012 21:37

Jolie fton në dasmë edhe dy ish burrat e saj!?

Jolie dhe Pitt në xhirimin e filmit "Mr. and Mrs Smith"
më 22/08/2012 16:35

E bardha, çdoherë “in” e sidomos gjatë verës

E bardha, çdoherë "in"
më 22/08/2012 13:36

Cilët këngëtarë çmendin femrat shqiptare?

Ja se cilët këngëtarë çmendin femrat shqiptare
më 22/08/2012 8:48

Kulla Eifel, monumenti më i kushtueshëm, 434 miliardë euro

Një studim italian iu jep vlerën 700 miliardë euro monumenteve më të bukura europiane
më 21/08/2012 21:22

Vret prostitutën për të shkruar librin

Italiani vret prostitutën për të shkruar librin
Itali më 21/08/2012 13:48

62-vjeçarja noton nga Kuba deri në SHBA

Diana Nyad
më 21/08/2012 10:34