Sa dashuroheni?

Çfarë thonë pozicionet e gjumit për çiftin?
më 11/06/2013 21:56

Avioni i pasagjerëve përplaset me UFO-t?!

Ja si mund të ketë ndodhur përplasja
më 11/06/2013 21:51

Adrian Gaxha, është apo jo në një lidhje?

Adriani ndahet nga e dashura?
më 11/06/2013 21:41

Çfarë na thotë ngjyra e syve

Ngjyra e syve zbulon karakterin tonë
më 11/06/2013 14:22

Një duet nga Nora dhe Albatriti

Një duet nga Nora dhe Albatriti
më 11/06/2013 13:56

Kitaristi Macula lidhur me fjalimin e hoxhës Irfan ‘Kah je drejtuar o Shqiptari?!’

Faton Macula
më 10/06/2013 10:49

Ajo e ndau Putinin nga gruaja? (FOTO)

Alina Kabajeva
Rusi më 09/06/2013 19:41

Heraklion, qyteti i humbur egjiptian u zbulua pas 1200 vjetëve nën ujë (FOTO, VIDEO)

Heraklion, qyteti i humbur egjiptian u zbulua pas 1200 vjetëve nën ujë
më 09/06/2013 17:12