“Zonja e parë e SHBA-së numëron ditët nga divorci me Trump”

më 14/08/2018 11:09

Çfarë duhet të pini, për të shuar etjen dhe t’u dobësuar!

më 13/08/2018 20:03

Recetë / Biskotat më të mira me çokollatë

më 13/08/2018 19:38

‘Smartphoni’ dhe ekrani te fëmijët, si të sillen prindërit!

më 13/08/2018 17:56

8 simptoma të menopauzës që është mirë t’i mësoni që të reja

menopauza
më 12/08/2018 16:49

Zbulohet sëmundja e tmerrshme që vjen nga celulari

telefoni deformon kurrizin
më 12/08/2018 14:00