Jessica Simpson sërish shtatzënë!

Jessica Sipmson sërish shtatzënë
më 03/12/2012 15:31

Flasin meshkujt: Ja se çfarë do ndryshonim tek femrat

Flasin meshkujt: Ja se çfarë do ndryshonim tek femrat
më 03/12/2012 11:43

Mike Tyson: Gjeta gruan në shtrat me Brad Pitt

Mike Tyson dhe Robin Givens
më 03/12/2012 9:00

Hapat për të mbajtuar një lidhje të fortë

Hapat për të mbajtuar një lidhje të fortë!
më 02/12/2012 20:55

Puthja e parë e fotografuar ishte lezbike (Foto)

Puthja e parë e fotografuar ishte lezbike (Foto)
më 02/12/2012 18:57

Çfarë nuk pëlqejnë meshkujt te një femër?

Meshkujt nuk i kuptojnë femrat - dashuri
më 02/12/2012 16:51

Të gjithë e njihni! Është Bleona, prezantohet si aktore

Bleona Qerreti
më 02/12/2012 16:37