David dhe Victoria bëhen miq me Kanye dhe Kim (Foto)

David dhe Victoria
më 16/09/2013 14:55

Droga e porositur me internet, vjen me postën shtëpiake!

Droga e porositur me internet, vjen me postën shtëpiake!
më 16/09/2013 14:38

Shenjat që tregojnë se ende po e vuani ndarjen

Shenjat që tregojnë se ende po e vuani ndarjen
më 16/09/2013 13:29

Skandal! Ndahet Nora Istrefi, Roberti e tradhetoi!

Nora Istrefi
më 16/09/2013 9:32

Horoskopi ditor, 16 shtator 2013

më 15/09/2013 21:10

“Lufta” për mbiemrin Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele

Janice “Lokelani” Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele
SH.B.A më 15/09/2013 15:00