Rihanna së shpejti edhe në Playboy

Rihanna
më 14/05/2012 9:49

Casillas fton në dasëm më shumë lojtarë të Barcës se të Realit

Casillas dhe e dashura e tij
më 13/05/2012 21:33

Bëni gjum të rehatshëm për një jetë të shëndoshë

Vitet e fundit gjithnjë e më shumë njerëz po ankohen nga pagjumësia
më 13/05/2012 19:28

Rona Nishliu tregon fuqinë e vokalit në provën e parë (VIDEO)

Rona Nishliu
Baku, Azerbejxhan më 13/05/2012 19:05

Zbulohen kalendari dhe hieroglifët më të vjetër të majave

Hieroglifët datojnë nga shekulli i nëntë
më 13/05/2012 10:28

E mrekullueshmja Kate!

Dukesha Kate
më 13/05/2012 10:20

Linkoln ka pasur facebook që nga viti 1945?

"Springfield Gazette"
më 12/05/2012 19:32

Kur jane femrat te gatshme per dashuri?

Femra
më 12/05/2012 17:19