Vildan Maksuti në një ekran me yjet e Hollywood-it

Vildan Maksuti
Shkup më 08/02/2013 0:56

U tregon gishtin e mesit pasagjerëve, stjuardesa pushohet nga puna

Tatiana Kozlenko
më 07/02/2013 19:53

Përtacia vret spermatozoidet

Kaloni më pak orë para ekranëve..
më 07/02/2013 19:16

Cilat janë arsyet më të shpeshta pse mund të dëmtohet martesa

Lodhja, fajtor për një jetë të keqe seksuale
më 07/02/2013 19:02

Futbollistët Patrice Evra dhe Anderson argëtohen me bukuroshet e Playboy

Bukuroshet e Playboy-it Carla dhe Melissa Howe
më 07/02/2013 18:50

Çfarë rrenash përdorin femrat, e çfarë meshkujt. A i kanë ata rrenat e përbashkëta?

A kanë rrena të përbashkëta meshkujt dhe femrat?
më 07/02/2013 13:42

Mathew Perry dhe Courtney Cox përsëri bashkë

Aktorër e serialit "Friends" përsëri bashkë
më 07/02/2013 13:16

Ngrënia e thonjve: Tetë hapa për të ndaluar vesin

Mos i hani thonjtë
më 07/02/2013 13:05

Guevara, snajperja që po merr hak për fëmijët e saj të vrarë

"Kam vendosur të marr hak. Më bën të ndjehem mirë"
më 07/02/2013 9:39

Arsyet e mundshme pse gjithnjë keni të ftohtë

Keni gjithnjë të ftohtë?
më 06/02/2013 20:31