Ja pse duhet të konsumoni sa më shumë presh! (Një recetë e shijshme gatimi)

presh
më 09/12/2016 16:43

Hani kivi në mëngjes!

Përveç vitaminave C dhe E, kivi përmban edhe fibra bimore, kalium dhe magnez
më 08/12/2016 12:29

Kujdes! Nuk duhet t’i përdorni farat e lirit nëse po mjekoheni me këto ilaçe

farat-e-lirit
më 08/12/2016 10:40

Ushqimet që na duhen në një dimër si ky

ushqime_dimer
më 07/12/2016 15:23

Ushqimet që të ndihmojnë të dalësh jashtë

ushqime1
më 05/12/2016 19:05

Çfarë rreziku mbartin patatinat?

Patatina
më 05/12/2016 9:37

5 shenjat që tregojnë se po e teproni me kafen

Kafe
më 04/12/2016 21:20

Pasi të lexoni përfitimet, nuk do t’ju ndahet shpirti nga kjo erëz!

Piper i zi
më 02/12/2016 12:25

5 ushqimet që përmirësojnë shikimin

ushqime-te-shendetshme-per-syte-e1480503773583
më 02/12/2016 12:15

Trahanaja, një ushqim i përsosur dhe kurativ. Ja si ta gatuani!

trahanaja
më 02/12/2016 12:05