Gomari për deputet!

Gomari për deputet!
më 19/11/2012 19:49

Akrobacionet e pabesueshme me biçikletë rrugës për në shtëpi (Video)

Akrobacione
Shkup më 19/11/2012 19:34

Xhelozia mes fëmijëve të rritur

A keni dëgjuar ndonjëherë për përbindëshin me sy të gjelbër, që quhet xhelozi? Ai pushton dhe njerëzit që duhen shumë. Edhe motrën ndaj vëllait apo anasjelltas. Si mund t'i shmangni zënkat që lindin mes fëmijëve tuaj.
më 18/11/2012 17:28

E çmendur! Japonezët reklamojnë mjete për prerjen e venave (VIDEO)

Një reklamë e çmendur japoneze
më 18/11/2012 11:31

Hamburgeri i parë në hapësirë (VIDEO)

Pesë studentë nga Universiteti i Harvardit e kanë dërguar një hamburger të shijshëm në hapësirë, në lartësi prej 30.000 metra mbi tokë
më 14/11/2012 22:55

Studenti gjen portretin e tij në pikturën e lashtë 5 shekullore

Studenti gjen portretin e tij në pikturën e lashtë 5 shekullore
SHBA më 14/11/2012 17:08