Autobusi i gjatë si treni

Autobusi është i ndarë në tri pjesë dhe do të jetë i vështirë për ta vozitur
më 02/09/2012 10:50

Të vriten pulëbardhat për të shpëtuar balenat

Sipas autoriteteve, pulëbardhat janë shndërruar në një kërcënim të vërtetë për balenat
më 01/09/2012 16:20

Përkthyesi me “papuçe”

Përkthyesi me papuçe
Prishtinë më 31/08/2012 19:32

Veturat luksoze të mbuluara nga pluhuri (Foto)

Në muajt e fundit, në rrugët e Dubait janë vërejtur makina të shumta luksoze, tek të cilat është mbledhur pluhuri
më 31/08/2012 15:57

Një orë pune e Sarkozyt vlen 250 mijë euro!

E si të mos qeshet Sarkozy?!
më 31/08/2012 8:54

Pop-muzika, gjithnjë e më depresive

më 30/08/2012 19:41

Nesër në qiell, Hena e kaltërt

Nesër do shihet Hëna e kaltërt
më 30/08/2012 15:48

A e dini se mjalti është ushqimi i vetëm që nuk prishet kurrë?

A e dini se mjalti është ushqimi i vetëm që nuk prishet kurrë?
më 29/08/2012 22:33

Fraza të bukura për urimet e dasmës

Fraza të bukura për urimet e dasmës
më 29/08/2012 21:16