Bebja robot (Video)

Robot "Afeto", siç shkruan përditshmes franceze "Le Figaro", lëviz kufirin mes njerëzve dhe makinave për qëllime shkencore.
më 23/08/2012 23:04

Edhe kafshët në siklet nga të nxehtit, ja se si flladiten

Ja se si freskohen kafshët në këtë të nxehtë tropikal
Romë më 23/08/2012 11:23

(VIDEO) Shet jetën e vjetër për 2.9 milionë euro

Multimilioneri ofron zinxhirin e dyqaneve të videolojërave, dy shtëpi, tri automjete, madje edhe qenin e tij
më 22/08/2012 21:37

Kulla Eifel, monumenti më i kushtueshëm, 434 miliardë euro

Një studim italian iu jep vlerën 700 miliardë euro monumenteve më të bukura europiane
më 21/08/2012 21:22

Vret prostitutën për të shkruar librin

Italiani vret prostitutën për të shkruar librin
Itali më 21/08/2012 13:48

62-vjeçarja noton nga Kuba deri në SHBA

Diana Nyad
më 21/08/2012 10:34

Studimi: foshnjet dallojnë të mirën prej të keqes

Studiues të Universitetit të Yale në Amerikë kanë ardhur në përfundimin që foshnjet e 6 dhe 10 muajsh janë në gjendje të bëjnë ndryshimin, e të mirës dhe të keqes
më 20/08/2012 22:27