Kinë, pranë lejimit fëmija i dytë

Në bazë të ligjit aktual lejohet vetëm lindja e një fëmije për çift
Kinë më 24/12/2013 18:52

Fjalëkryqi mbush një shekull, ja si lindi para 100 vjetësh!

Fjalët kryq presin sot në vertikal, horizontal e diagonal finishin e një shekulli jetë
më 21/12/2013 17:44

Piloti vonon udhëtimin me dy orë, nuk nisej pa ngrënë

Një pilot tregoi një kokëfortësi të rrallë në profesionin e tij
më 21/12/2013 11:31

“National Geographic”, ja fotoja fituese për 2013-ën (Foto)

Ja fotoja fituese për 2013-ën
më 20/12/2013 20:27

Babagjyshët, grushta njëri-tjetrit (VIDEO)

Babagjyshët, grushta njëri-tjetrit (VIDEO)
më 20/12/2013 11:01

Kamera 1 mld piksel për matjen e ‘Rrugës së Qumështit’

Kamera 1 mld piksel
më 19/12/2013 13:42

Të lindësh 10 fëmijë njëherësh dhe asnjëri të mos mbijetoj

Të lindësh 10 fëmijë njëherësh dhe asnjëri të mos mbijetoj
më 19/12/2013 10:10

Japoni, kabinat telefonike si akuariume!

Kabinat telefonike si akuariume!
Japoni më 17/12/2013 14:35

Hape shpirtin ‘Për një sekondë’ (VIDEO)

Hape shpirtin ‘Për një sekondë’
më 16/12/2013 17:21

Nusja kosovare, foto e ditës në “National Geographic”

Foto e ditës në “National Geographic”
më 15/12/2013 17:21