I vunë emrin e tij, por Xhorxh Everest nuk e pa kurrë majën më të lartë në botë

Mont Everest
më 09/08/2018 0:01

Gratë që vizitohen në urgjencë nga mjekët burra janë fatkeqe, ja pse

Mjekë
më 08/08/2018 20:20

Disa fakte interesante rreth kadmiumit, ja pse ju duhet

më 08/08/2018 16:51

U zgjidh misteri i njerëzve të djegur dhe të varrosur në Stonehenge

më 08/08/2018 16:19

Koleksioni privat i fotove të një ushtari, që iu vodh censurës së Luftës së Parë Botërore

Lufta e Pare Boterore
më 07/08/2018 23:24

5 përfitime për jetën, të siguruara përmes udhëtimeve

më 07/08/2018 22:50

Spektakli qiellor është shumë afër, a jeni gati?

galaksia-gjithesia-yjesia-universi
më 07/08/2018 13:58

Këto janë vendet ku nuk duhet t’i fshihni kurrë paratë tuaja

më 07/08/2018 13:03

Lumturia, tashmë si orë mësimi

më 06/08/2018 20:30

Tmerr! Luante lojra në smartphone me orë të tëra, djali pëson paralizë faciale (VIDEO)

më 05/08/2018 18:00