Shkenca: Braktisni formën elektronike dhe filloni të shkruani me dorë

Shkrim
më 30/05/2017 14:36

A do të jetonit këtu? (FOTO)

shtepi
më 30/05/2017 14:09

5 sjellje tuajat që i shkatërrojnë të ardhmen fëmijëve

prind-femije
më 30/05/2017 0:29

Luftoi 3 orë me baltën dhe dallgët e detit, për ta shpëtuar kalin e saj – por a i’a del (Foto/Video)

Kali
më 29/05/2017 23:55

Me siguri nuk e gjeni dot, pse Lady Diana mbante gjithmonë një çantë të vogël!

Lady Diana
më 29/05/2017 21:00

E lë djalin vetëm “për 1 sekondë” dhe shikoni çfarë gjen e ëma kur kthehet (VIDEO)

Femije
më 29/05/2017 13:42

Njerëzit inteligjentë janë më xhelozë për shkak të “Facebookut”

Hakerët qasje në 150 milionë profile të Facebook-ut
Bota më 29/05/2017 9:07

“Dashnia” e Majkit e shndërruar në “Pareli”, version që nuk e keni parë deri më tani (VIDEO)

Faton Islami
më 28/05/2017 13:47

Macet, terapi kundër stresit në punë

Në detin e video xhirimeve në të cilat macet bëjnë shejtanllëqe të ndryshme dhe në këtë mënyrë na argëtojnë, është shfaqur një e re, e zakonshme por shumë sharmante
Bota më 27/05/2017 17:00