Ja cilët meshkuj i tërheqin femrat

Njerëzit ndihen më këndshëm pranë një njeriu që ngjason në ta, thotë studimi
më 07/12/2012 12:24

Tradhtia dallohet nga fytyra, të paktën tek meshkujt!

Femrat mund të gjykojnë besueshmërinë e meshkujve sipas karakteristikave të fytyrës
më 06/12/2012 12:54

Dhuroni atij paralojën e paharruar!

Paralojën të cilën ai asnjëherë nuk do ta harrojë
më 04/12/2012 13:16

Flasin meshkujt: Ja se çfarë do ndryshonim tek femrat

Flasin meshkujt: Ja se çfarë do ndryshonim tek femrat
më 03/12/2012 11:43

Hapat për të mbajtuar një lidhje të fortë

Hapat për të mbajtuar një lidhje të fortë!
më 02/12/2012 20:55

Çfarë nuk pëlqejnë meshkujt te një femër?

Meshkujt nuk i kuptojnë femrat - dashuri
më 02/12/2012 16:51

Ndonjëherë ai nuk …çfarë do të thotë kjo?

Love, Dashuri
më 02/12/2012 3:12

Femër e bukur dhe joshëse, strategjitë që ‘shtrijnë përtokë’meshkujt

Janë të shumta femrat që armën e tyre sekrete kanë joshjen, por një ndërmarrje e specializuar në shitjen e produkteve të bukurisë “Superdrug”, rendit një sërë strategjish që përdoren prej tyre për tu dukur sa më të bukura dhe joshëse.
më 01/12/2012 18:08

Burrat tërhiqen nga femrat që u ngjajnë fizikisht!

Dashuri cift
më 01/12/2012 15:54

Zbuloni se cila pjesë e shtëpisë i prish lidhjet e dashurisë?

Ku zihen çiftet më shpesh?
më 01/12/2012 11:57