Jeff Bezos investoi 42 milionë dollarë, në një orë që do të zgjasë 10 mijë vjet

Jeff Bezos
më 22/02/2018 23:24

Test për zbulimin e hershëm të autizmit

Autizem
më 22/02/2018 22:14

5 mënyrat e shkëlqyeshme si të veproni ndaj fëmijëve ankues

më 22/02/2018 20:15

Google zhvillon program për parashikimin e rreziqeve kardiovaskulare

Sulm në zemër
më 22/02/2018 19:48

Bomba në ëndërr ka kuptim të mirë dhe të keq, nëse e keni parë, zbuloni kuptimin

më 22/02/2018 19:18

Doni të dobësoheni? Ja gabimi që nuk duhet të bëni

më 22/02/2018 18:14

Horoskopi ditor, e premte 23 shkurt 2018

Horoskopi ditor
më 22/02/2018 16:36

Vrapimi e përmirëson kujtesën dhe e mbron trurin nga stresi

më 22/02/2018 16:23

Specialistja italiane e kulturës, këto janë kafenetë më të mira në Tiranë

më 22/02/2018 15:09

Sa të rrezikuar jeni nga tensioni i lartë i gjakut? Zbuloni nëse i keni këta faktorë

Sipas Organizatës botërore të shëndetësisë, një nga tre persona të rritur në botë kanë shtypje të lartë të gjakut.
më 22/02/2018 13:35