Strugë, rruga e këmbësorëve, tani më pa makina

Këmbësorët mund të lëvizin pa pasur brenga nga makinat
Strugë më 05/05/2012 13:08

Në Akademinë përkujtimore për Ditën e Dëshmorëve merr pjesë edhe zv/kryeministri Xhaferi

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë, Musa Xhaferri
Shkup më 05/05/2012 12:57

Arrestimet në Maqedoni e Serbi, DioGuardi: Shqiptarët nuk janë terroristë

Shqiptarët nuk janë terroristë,Joe DioGuardi
Shkup më 05/05/2012 12:51

Shtiner: Më vjen keq që në Çikago nuk do të bisedohet për anëtarësimin e Maqedonisë

Rajner Shtiner
më 05/05/2012 12:32

Nesër Shkupi me rrugë të mbyllura

Disa rrugë do të mbyllen plotësisht për komunikacion, ndërsa disa të tjerë pjesërisht
Shkup më 05/05/2012 12:05

BDI do ta shqyrtojë situatën në vend

BDI do ta shqyrtojë situatën në vend
Tetovë më 05/05/2012 11:28

Sot në Vodno shënohet Dita e flamurit evropian

Sot në Vodno shënohet Dita e flamurit evropian
Shkup më 05/05/2012 10:55

BDI nesër mbledhje urgjente për zhvillimet e fundit

BDI nesër mbledhje urgjente për zhvillimet e fundit
më 04/05/2012 21:39

Protesta anti ‘Monstrum’ përfundoi me sulm ndaj komunës Çair

Protesta u organizua në rrjetet sociale dhe nuk kishte organizatorë
Shkup më 04/05/2012 14:08

Halil Demiri gjendet në Spanjë, e jo në Kosovë

"Kemi kontaktuar me dhënrin tonë dhe ai është duke e kërkuar aeroplanin e parë që të kthehet në Shkup", thonë të afërmit e tij
më 04/05/2012 14:00