LQ Zëri Strugë: Komunallno luan me gjuhën shqipe

Bastardimi i gjuhës shqipe
Strugë më 02/08/2012 17:48

Historianët: Pa shqiptarët nuk do të ndodhte Ilindeni!

Historianët: Shqiptarët, vllehët dhe bullgarët janë pjesmarrësit në Kryengritjen e Ilindenit, dhe jo maqedonasit
më 02/08/2012 16:39

Shkupi me paradë homoseksualësh vitin e ardhshëm?

A do të ketë Marsh të krenarisë dhe në Shkup?
Shkup më 02/08/2012 16:37

(UPDATE) BDI: Rufi Osmani vetë pranoi që flamuri shqiptar është zyrtar

BDI:  Ligji për Përdorimin e Flamurit Kombëtar është përshëndetur nga Tirana zyrtare
Shkup më 02/08/2012 15:48

Të rinjtë strugan afrohen me ato shqiptar përmes ekologjisë

Qëllimi i Eko-kampit është që nëpërmjet bashkëpunimit ndërkufitar të promovohet turizmi në rajon
Strugë më 02/08/2012 15:10

Shkupjanët ftojnë Junikasit për 100 vjetorin

Qëllimi i kësaj vizite ishte 100 vjetori i çlirimit të Shkupit, me ç`rast përfaqësuesit e shqiptarëve të Maqedonisë ftuan Kryetarin dhe junikasit në këtë ditë madhështore
Junik më 02/08/2012 15:04

(VIDEO)Alarmante! Rikthehet deponia e egër në Tetovë

Tetova serish mbytet në erë të keqe dhe hedhurina
Tetovë më 02/08/2012 14:03

Osmani përgjigjet: Flamujt në Çair konform kushtetutës shqiptare

Nga BDI thonë se në bashkëpunim edhe me pushtetin lokal do të realizohen të gjitha projektet shqiptare të parapara në platformën qeveritare
më 02/08/2012 14:01

Kumanovë : Në pikë të ditës vidhen stoli ari në vlerë prej 10.000 euro

Në qytetin e Kumanovës, dje në pikë të ditës hajnat kanë arritur që nga një shtëpi të vjedhin stoli ari në vlerë prej 10.000 euro
Kumanovë më 02/08/2012 13:49

RDK: BDI të del në Çair të shohë flamurin e denigruar shqiptar

RDK:Sot që rrugët e Komunës së Çairit janë mbushur me flamuj maqedonas që janë për një të tretën më të mëdhenj se flamuri kombëtar shqiptar
Maqedoni më 02/08/2012 13:47