Qeveria: Qytetarë, mos shkelni më nëpër pyje

Qeveria apel: rreptësisht ndalohet djegia e gjësendeve në hapësira të hapura
Maqedoni më 01/08/2012 15:19

Shtrenjtohen shpenzimet për jetë

Jeta shtrenjtohet
më 01/08/2012 14:33

Tetova do të modernizojë ndriçimin publik

Tetova
Tetovë më 01/08/2012 14:20

Kroacia publikoi listën e turpit, Maqedonia as që mendon

Drejtoria e të Ardhurave Publike në Maqedoni nuk mendon për heqjen e sekretit tatimor
më 01/08/2012 14:13

Prokurorët ende pa kryetar, Asani mbetet zëvendës

Për shkak të mungesë së disa anëtarëve të Këshillit është anuluar zgjedhja e kryetarit të Këshillit
Shkup më 01/08/2012 13:22

Grubi: RDK përgjegjëse për humbjen e pesë deputetëve shqiptar

Artan Grubi
Shkup më 01/08/2012 12:50

Policia ze shkupjanen qe ka mbajtur shtëpi publike

Nga “klientët” merrte nga 1.500 deri në 3.000 denarë, me ç’rast pjesën më të madhe të parave e mbante për vete, ndërsa një pjesë ua jepte vajzave
Shkup më 01/08/2012 12:44

Rufi Osmani: Jo koalicion me vazalët e VMRO-së dhe LSDM-së

RDK paralajmëron kandidatë të fortë nëpër komunat me shumicë shqiptare
Shkup më 01/08/2012 12:34

Tetova para zgjedhjeve aktivizohet, ndërton unaza rrugore

Rrethorja në hyrje të qytetit. Tetova më në fund ia nisi të ndërtohet, e gjithë kjo pasi Sadi Bexheti bëri publik lajmi për ri-kandidimin e tij për kryetar të Tetovës
Tetovë më 01/08/2012 12:21

Zjarret ende aktiv, avionët fluturojnë pa pushim

Vazhdon të ketë zjarre aktive
më 01/08/2012 12:03