Besimi i dëshiroi Xhaferit që ta veshë ARM-në me uniformë dhe çizme të reja

Sot u bë pranim-dorëzimi i funksionit ministër i mbrojtjes nga ana e ministrit të deritanishëm Fatmir Besimi te ministri i ri Talat Xhaferi.
Maqedoni më 19/02/2013 13:04

Komuna e Kumanovës nuk jep para për klubet shqiptare

Llogoja e Rilindjes Demoktarike Kombëtare
Shkup më 19/02/2013 12:31

KSHZ: 268 kandidat për kryetar komunash, prej tyre 25 të pavarur

Komisioni shteteror i zgjedhjeve
Shkup më 19/02/2013 12:30

Përpiqet ta çnderojë nipin 10-vjeçar

Tridhjetë e gjashtë vjeçari A.A. nga Ohri është përpjekur ta çnderojë nipin 10-vjeçar
Ohër më 19/02/2013 11:45

Muftiu, biznesmeni dhe pensionisti garojnë për kryetar komune në Dibër

Ruzhdi Lata nga BDI-ja, Mexhit Dika nga PDSH-ja dhe Ibrahim Kolari, kandidat i pavarur garojnë për kryetar komune në Dibër
Dibër më 19/02/2013 11:23

(Foto) Rryma në Maqedoni shumë më shtrejntë se në Amerikë!

Një llogari rryme nga një familje që jeton në Çikago
më 19/02/2013 11:04

Kuvendi vazhdon debatin

Parlamenti i Maqedonisë
Shkup më 19/02/2013 11:03

Strugë, hyrja kryesore e qytetit në terr të plotë

Hyrja kryesore për në qytetin e Strugës
Struge më 19/02/2013 10:12

Maqedoni, zgjedhjet bojkotohen edhe nga partië rome dhe boshnjake

Zgjedhjet lokale bojkotohen edhe nga partië rome dhe boshnjake
Shkup më 19/02/2013 9:09

Bojkoti i opozitës zhyt vendin në krizë të thellë politike

Bojkoti i opozitës zhyt vendin në krizë të thellë politike
Maqedoni më 19/02/2013 2:51