Kaldajisti pengon vjedhjen në Kavadar

Dy kalimtarë të rastit kanë penguar vjedhjen në artarinë "Pero" në Kavarad. Foto nga  "Dnevnik"-u.
Kavadar më 06/02/2013 11:07

Veljanovski dhe Ki-Moon temë qendrore kanë pasur çështjen e emrit

Veljanovski në takim me Ban Ki-Moon
Maqedoni më 06/02/2013 11:03

Ibrahim Kolari: Dibra ka nevojë për demokraci dhe unitet

Ibrahim Kolari - Kandidat i pavarur për komunën e Dibrës
Dibër më 05/02/2013 22:38

Gripi mban peng Maqedoninë, ja simptomat e gripit të derrave

Gripi i cili qarkullon në shtet është i tipi AH1N1
Maqedoni më 05/02/2013 21:59

Vlerësimi ekstern, dekani i pedagogjisë s’e ka idenë!

Testimi ekstern
Shkup më 05/02/2013 21:55

Mandatet e opozitës, ekspertët nuk besojnë në zgjedhje parciale

Zgjedhjet e parakohshme, skenari i preferuar
Shkup më 05/02/2013 21:38

Identifikohen sulmuesit e nxënëxit shqiptar në shkollën e mesme në Strugë

Policia e Strugës ka një pasqyrë më të qartë për incidentin dhe ndaj pjesmarrësve do të procedohet sipas ligjeve
Strugë më 05/02/2013 21:19

Canovski: Gruevski e shiti dhe shkatërroi Strugën

Fijat Canovski
më 05/02/2013 17:12

Maqedonasit janë trimëruar nga politika, komentohet incidenti në Strugë

Zakonisht para zgjedhjeve u bë praktikë të ketë incidente ndëretnike në SHMK Niko Nestor - Strugë
Strugë më 05/02/2013 16:42

US të USHT-së dhe OJQ-të protesta para ambasadës së Sërbisë në Shkup

Sipas Shpëtim Pollozhanit , qëllimi i kësaj proteste është kundërshtimi i politikës diskriminuese Sërbisë ndaj shqiptarëve
më 05/02/2013 15:58