Gostivar, 4 milion denarë investime për shkollat

Komuna e Gostivarit investon 4  milion denarë investime për shkollat
Gostivar më 30/08/2012 14:45

Krismat s’kanë të ndalur, armët gjithandej në shoqëri

Në gjashtë muajt e para të vitit, në nivel republikan janë regjistruar 106 vepra penale, kundër 128 personave
më 30/08/2012 14:36

Mbiemri “maqedonas” kthehet në raportin evropian

Burimet e njëjta në MPJ për gazetën theksojnë se raporti në pjesë të madhe, rreth 90 për qind, tashmë është gati dhe më pozitiv se i vitit të kaluar
Shkup më 30/08/2012 14:30

SHBA ndihmon Maqedoninë të luftojë kriminalitetin

SHBA-të dhe Maqedonia me Letër bashkëpunimi zyrtare
Shkup më 30/08/2012 14:14

Ameti: Alb-shkenca, nxitje të reja për studimin e albanologjisë

Ameti: Alb-shkenca, nxitje të reja për studimin albanologjisë
Shkup më 30/08/2012 13:33

‘Jashar Beu’ zuri vendin e ‘Jane Sandanskit’, shkollat u riemërtuan

'Jashar Beu' zuri vendin e 'Jane Sandanskit', shkollat u riemërtuan
Shkup më 30/08/2012 13:23

‘BEDEM’: të dënohen nderuesit e dëshmorëve të UÇK-së

‘BEDEM’: të dënohen nderuesit e dëshmorëve të UÇK-së
më 30/08/2012 13:20

Qytete të tëra pa gjinekologë në Maqedoni

Shtatzene
Shkup më 30/08/2012 12:29

Tetovë, ndërtohet rruga “M.A.Çento”

Tetovë, Ndërtohet rruga "M.A.Çento"
Tetovë më 30/08/2012 11:27

Qentë endacak përditshmëri në Strugë

Struganët  me shqetësim potencojnë shtimin në masë të qenëve endacak në rrugët dhe shetitoret e qytetit
Strugë më 30/08/2012 9:26