Abdul Alili dyshohet për vrasjen e dyfishtë në Itali

“Pse aq brutalitet”, pyesin gazetat dhe lënë mundësinë që kryerësi të ketë qenë nën ndikim të drogës
më 03/10/2012 16:41

Dekriminalizimi i shpifjes, opozita kërkon uljen e dënimeve

Deputetët diskutuan sot për dekriminalizimin e shpifjes dhe ofendimit, duke përfshirë në debat edhe sajimet e teksteve gazetareske dhe censurën e ndikimin politik ndaj mediave
Shkup më 03/10/2012 16:29

Djaloshi që shtiu në “Hipodrom” pohoi se është sulmuar pse ka qenë mysliman

Tregoi se deri tani kanë tentuar ta vrasin se ishte mysliman
më 03/10/2012 15:41

Zeqiri: Burgjet e Maqedonisë ngjasojnë në Goli Otokun

Deputeti i RDK-së Izet Zeqiri shprehi ngushëllime familjes së tij dhe brengosjen e tij për vdekjet e njëpasnjëshme të shqiptarëve në burgjet e Maqedonisë
më 03/10/2012 14:25

Punësime të reja në spitalin e Strugës

Foto ilustrim
Strugë më 03/10/2012 13:54

BDI dhe PDSH, mbledhje të kryesisë për votëbesimin

Partitë shqiptare mblidhen për të vendosur si do të votojnë për votëbesimin
më 03/10/2012 13:42

Misteri i vdekjes së Ibrahimit, Ministri Bexheti: Vdekje natyrore

Të dhënat e para për vdekjen e mistershme të 39 vjeçarit Ibrahim Sulejmani në burgun e Shtipit nuk flasin për vdekje të dhunshme
Maqedoni më 03/10/2012 13:23

“Monstra”, fillon gjykimi këtë javë?

"Monstra", fillon gjykimi këtë javë?
më 03/10/2012 12:48

“Skopje City Mall”, hap dyert nesër

"Skopje City Mall", hap dyert nesër
më 03/10/2012 12:09

Motorçiklisti shkel plakun më pas kacafytet me dy të rinjë

Shkel plakun pastaj kacafytet me dy të rinjë
më 03/10/2012 12:08