Marrëveshja me Greqinë, Daçiq: Nuk e uruam Maqedoninë, pasi nuk ka  për çfarë të urojmë

Beograd më 21/06/2018 13:30

Tetovë, një burrë i ka sulmuar fizikisht bashkëshorten dhe babain e saj

Tetovë më 21/06/2018 13:18

Marrëveshja me Greqinë nuk është përkthyer në gjuhën shqipe pasi nuk është prioritet për Qeverinë

Qeveria e Maqedonisë
Shkup më 21/06/2018 13:17

“STEP”: Sharri, perlë e pashfrytëzuar që ka nevojë për promovim sistematik

Shkup më 21/06/2018 12:44

Osmani: Negociatat me BE-në implikojnë transformim të thellë të shoqërisë dhe çdo ndihmë është e mirëseardhur

Shkup më 21/06/2018 12:15

VMRO-DPMNE: Derisa e shiti emrin, Zaev e futi në borxh Maqedoninë edhe për 7.1 milion euro

Shkup më 21/06/2018 11:55

BDI i bllokon reformat në Shëndetësi pasi kuadrot e tyre kanë mbetur pa punë, pas shfuqizimit të drejtorëve ekonomik

Filipçe - Osmani
Shkup më 21/06/2018 11:43

Sipas Kushtetutës Ivanov është i detyruar ta nënshkruajë marrëveshjen me Greqinë

Gjorge Ivanov
Shkup më 21/06/2018 11:23

Zjarri në Veles ku humbën jetën 3 fëmijë: Prindërit i kanë mbyllur në shtëpi dhe kanë shkuar në shitore

Zjarr
Veles më 21/06/2018 11:23

“Pena ime”, një manifestim i ri interdisiplinar në Kumanovë

Kumanovë më 21/06/2018 11:13