SHGM – KEMM: Vetërregullim, jo rregullim të mediave online në Maqedoni

më 01/11/2017 13:35

Qeveria të gjejë para për borxhin e RTVM ndaj EBU

më 31/10/2017 15:12

RTM-ja zhytet në borxhe, UER-i fut sanksione dhe ndalesa

më 27/10/2017 12:24

ASHAA: VMRO-DPMNE me më shumë reklama në media në raundin e parë zgjedhor

mediat
më 20/10/2017 19:10

ASHAA: Mediat siguruan në përgjithësi paraqitje të barabartë zgjedhore

mediat
më 19/10/2017 18:26

Ratajkovski, edhe përkundër dorëheqjes, akoma është kryeredaktor i TVM 1

më 04/10/2017 19:02

Mostra nga Kodeksi i gazetarëve të Maqedonisë deri te të gjitha mediat të regjistruar në ASHMAA

Shkup më 03/10/2017 14:50

AVSHM: Mediat t’u mundësojnë përafërsisht kohë të barabartë të gjithë kandidatëve

më 27/09/2017 17:42

ASHAM: Televizioni Alfa dhe Nova kanë shkelur standardet e raportimit të paanshëm

Shkup më 22/09/2017 10:00

Pavarësia e mediave nuk varet vetëm nga rregullatori, por edhe nga vetë mediat

Zoran Trajçevski
Shkup më 05/09/2017 13:49