Dezir: Reforma pozitive mediale, por megjithatë nevojite përmirësim

Misioni i OSBE-së në Shkup
Shkup më 15/11/2017 20:47

Zaev-Dezir: Në Maqedoni njihen masat e fuqishme që të sigurohet puna e papenguar dhe liria e mediave

Shkup më 15/11/2017 20:31

Përfaqësuesi i OSBE-së për liri të mediave, Harlem Désir mbështeti reformat e mediave në Maqedoni

Shkup më 15/11/2017 17:07

Spasovski u takua me përfaqësuesin për liri të mediave të OSBE-së

Shkup më 14/11/2017 19:44

Qeveria e Maqedonisë pa iniciativë për parandalimin e lajmeve të rrejshme

Shkup më 14/11/2017 14:49

Pse Eurovizioni përjashtoi Maqedoninë nga gara?

Edhe Turqia heq dorë nga Eurosongu
Shkup më 11/11/2017 23:00

Maqedoni, ky është fati i disa mediave që përkrahnin ish regjimin

mediat
Shkup më 11/11/2017 19:00

Kuvendi miratoi raportet vjetore për punën e agjencive shtetërore si dhe ligjin për ratifikimin e Marrëveshjes së Parisit

Shkup më 06/11/2017 21:31

Kuvendi kaloi raportin për RTVM-në, ndryshimet duhet të vijnë nga profesionist

Shkup më 06/11/2017 19:37

ASHMAA: Fushata për gratë e “emancipuara” është mizogjeniste dhe seksiste

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele
më 02/11/2017 19:24