Selmani: Mançevski tregon floskula, kurse Qeveria dëshiron të sundojë me mediumet

Shkup më 22/11/2017 13:56

Ministri Mançevski: Portalet patjetër duhet të kenë redaktorë

Shkup më 22/11/2017 12:29

KEMM: Asnjë qeveri nuk duhet të vendosë në emër të mediave

KEMM, 05.09.2016
Shkup më 21/11/2017 14:06

Edhe dhjetë ditë për vërejtjet për ndryshimet e ligjit për media

Shkup më 20/11/2017 22:06

Maqedonia do të merr pjesë në “Eurovizion 2018”

Shkup më 17/11/2017 14:17

Për ShGM është e papranueshme ideja e Qeverisë për të rregulluar përmbajtjet mediatike

Në takim me Sekretarin gjeneral të OSBE-së Tomas Greminger
Shkup më 17/11/2017 13:42

Dezir: Reforma pozitive mediale, por megjithatë nevojite përmirësim

Misioni i OSBE-së në Shkup
Shkup më 15/11/2017 20:47

Zaev-Dezir: Në Maqedoni njihen masat e fuqishme që të sigurohet puna e papenguar dhe liria e mediave

Shkup më 15/11/2017 20:31

Përfaqësuesi i OSBE-së për liri të mediave, Harlem Désir mbështeti reformat e mediave në Maqedoni

Shkup më 15/11/2017 17:07

Spasovski u takua me përfaqësuesin për liri të mediave të OSBE-së

Shkup më 14/11/2017 19:44