SHGM-ja arriti marrëveshje për qasje më të lehtë të gazetarëve deri te informatat me karakter publik

më 01/02/2018 18:02

Gjykatësit nuk i pranojnë portalet si media në rastet për shpifje dhe ofendim

më 30/01/2018 15:57

Cvetkovskit i skadon mandati, RTVM zgjedh drejtor gjeneral

RTVM
Shkup më 26/01/2018 12:34

RTM-ja planifikon t’i ndahen 13,37 milionë euro dhe të kërkojë edhe 3 milionë euro të tjera për kanalet e reja

më 25/01/2018 16:17

SHGM-ja dhe PTHP-ja janë marrë vesh që përsëri të shqyrtohen paditë për gjuhën e urrejtjes kundër gazetarëve

më 23/01/2018 19:17

Maqedoni, institucionet i gjejnë dhunuesit e politikanëve, por jo edhe të gazetarëve

SHGM
Shkup më 22/01/2018 12:47

Ministria për mbrojtje hapet ndaj publikut dhe do të publikojë gjithçka që nuk është fshehtësi

më 16/01/2018 20:43

Mançevski: Ligji për shërbime audio dhe audiovizuale nuk do të tërhiqet

Shkup më 15/01/2018 14:43

Kontratat për furnizime publike do të publikohen në “e-nabavki.gov.mk”

më 09/01/2018 16:51

Ligji është vetëm vegël, e jo çelës për media të lira dhe profesionale

më 04/01/2018 15:20