Gazetarët përballen me presione edhe pas ndërrimit të pushtetit

më 28/06/2018 11:17

Në Klubin e Gazetarëve, nesër prezantohet raporti i tretë periodik për reformat në media

Shkup më 22/05/2018 16:15

VMRO kërkon që OJQ të mos japin rekomandime për anëtarët e Këshillit të ASHMAA-së

Shkup më 17/05/2018 22:48

Raportuesit pa kufij: Rënia e regjimit të Gruevskit e ka zvogëluar kontrollin ndaj mediave në Maqedoni

Gruevski media
Shkup më 25/04/2018 10:35

KE: Ka përparim në lirinë e shprehjes, është zvogëluar presioni mbi gazetarët

më 18/04/2018 16:48

Të drejtat për ritransmetim të programit përplasën një pjesë të operatorëve kabllovikë dhe televizionet

më 11/04/2018 14:08

AKE dhe ASHMAA për opinionin ende janë kryesisht trupa “politik”

Shkup më 04/04/2018 14:52

Me një sërë vërejtjesh, ligji për ASHMAA javën e ardhshme do të shkojë në seancë plenare

Diskutim publik
Shkup më 27/03/2018 15:29

Fotoreporterët filluan betejë me publikimet “copy-paste”, presin t’u bashkangjiten edhe gazetarët

më 26/03/2018 17:55

Maqedonia mes vendeve evropiane me besim më të ulët në media, qytetarët e kanë humbur besimin

Shkup më 20/03/2018 15:39