Raporti i punës në ASHAAM dhe AKE: dukshmëria e të dy trupave rregullatorë është e dobët

OJQ
Shkup më 14/12/2017 14:22

Sindikata e Mediave paralajmëron dënime për mediat e Maqedonisë që vjedhin mundin e kolegëve të tyre

Riçliev, Çaushidis dhe Atanasovski
Shkup më 14/12/2017 12:36

TVM-ja merr frymë në aparate të vjetra, ka video-sinjal të dobët, ndërsa për audio të dytë as që e ka idenë

TV1
Shkup më 30/11/2017 20:30

Reformat në media: Diçka plotësisht, diçka pjesërisht, ndërkaq diçka fare nuk janë plotësuar

Media, televizion
Shkup më 29/11/2017 10:51

Bashkësitë më të vogla me kanal të vetin në servisin publik

osbe
më 27/11/2017 19:08

Osmani: Ngelja e Trajçevskit në krye të ASHMAA-së është temë sensitive

Zoran Trajçevski
Shkup më 24/11/2017 14:12

Edhe pse tre vite debatohet, sipas Mançevskit nuk duhet të shpejtohet në ligjin e mediave dhe të ASHMAA-së

Ministri i Shoqërisë Informative dhe Administratës, Damjan Mançevski, në  Konferencën Ndërkombëtare “E-shoqëria”
Shkup më 22/11/2017 14:16

Selmani: Mançevski tregon floskula, kurse Qeveria dëshiron të sundojë me mediumet

Naser-Selmani-i-Katerina-Kolozova-22-noe17-Meta
Shkup më 22/11/2017 13:56

Ministri Mançevski: Portalet patjetër duhet të kenë redaktorë

Ministri i Administratës dhe Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski
Shkup më 22/11/2017 12:29

KEMM: Asnjë qeveri nuk duhet të vendosë në emër të mediave

KEMM, 05.09.2016
Shkup më 21/11/2017 14:06