Presidenti Ivanov mirëpret propozimet e Nimetz

Presidenti Ivanov pret propozimet e reja të Matthew Nimetz
Shkup më 21/12/2012 15:29

Opozita ende kokëfortë, nuk lëshon pe për buxhetin

Opozita ende kokëfortë, nuk lëshon pe për buxhetin
Shkup më 21/12/2012 15:17

Davutoglu: Miqësia me Maqedoninë do zgjasë deri në ditën e gjykimit

Davutoglu: Miqësia me Maqedoninë do zgjasë deri në ditën e gjykimit
Shkup më 21/12/2012 14:33

Nga 1 janari çdo qytet me barnatore të kujdestarisë

Barnatore të kujdestarisë në çdo qytet
Shkup më 21/12/2012 14:29

KSHZ: Deri sot, 1.749.038 qytetarë të Maqedonisë kanë të drejtë vote

Nga ky numër, banorë të përhershëm të shtetit janë 1.686.130, ndërsa jashtë vendit jetojnë 62.908 qytetarë të Maqedonisë.
Shkup më 21/12/2012 13:24

Maqedonia dhe Turqia kanë bashkëpunim të shkëlqyeshëm

Maqedonia dhe Turqia kanë bashkëpunim të shkëlqyeshëm
Shkup më 21/12/2012 11:27

David Cameron dëshiron ta shohë Maqedoninë në BE

David Cameron
më 21/12/2012 10:41

Nxënësit shqiptarë dëmtohen nga thelbi

Arsimi fizik dhe Shëndetësor dhe Natyra për klasën e 4
më 21/12/2012 10:19

Nimetz në janar viziton Shkupin dhe Athinën

Metthew Nimetz
më 21/12/2012 9:22

Kryesisht me diell, vranësira lokale

Parashikimi i motit për sot
Maqedoni më 21/12/2012 8:38