Poposki kundër përfitmit nga kontesti i emrit

Maqedonia mbetet e përkushtuar në qëllimet e saj strategjike – anëtarësim në NATO dhe BE, porositi ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Poposki. Sipas tij pritjet janë të njëjta edhe pas Samitit të NATO-s në Çikago.
më 30/05/2012 14:33

Ndërtimi i sheshit Skënderbej, faza e parë përfundon gjatë verës

Punimet po zbatohen sipas dinamikës së paraparë, sheshi Skënderbej në Shkup
Shkup më 30/05/2012 14:32

Menduh Thaçi kërkon aleatë, takohet me Ramën

Foto arkiv
më 30/05/2012 14:02

EEA përkrah përpjekjet e Ambientit Jetësor në Maqedoni

Abdylaqim Ademi takon zv/drejtorin e Agjencionit Europian të Mjedisit Jetësor (???) Gordon Mekines
më 30/05/2012 13:44

Ombudsmani: Viti 2011, vit i shkeljeve të rënda

më 30/05/2012 13:16

Me diploma dhe pa punë, situatë alarmante e të rinjve të Maqedonisë

Me diploma dhe pa punë, situatë alarmante me të rinjtë e Maqedonisë
Shkup më 30/05/2012 12:24

Koalicioni ‘Për Maqedoni demokratike': opozita do ta rrëzojë Gruevskin

Nga tribuna në Ohër (foto Ohridnews.com)
Ohër më 30/05/2012 11:26

Vazhdon gjykimi për rastin e Muhamet Ali Jasharit

Sot dëshmon i akuzuari i tretë
Shkup më 30/05/2012 11:24

Qeveria doli me dokument të falsifikuar?

Portali "Skaj" publikon dy versionet e dokumenteve
më 30/05/2012 10:28

Seminar kushtuar luftës kundër ekstremizmit të dhunshëm

Seminar kushtuar luftës kundër ekstremizmit të dhunshëm
më 30/05/2012 9:54