Sela: Ministresh kur do të jepni dorëheqje?

Sela insistonte që Jankullovska të tregojë se kur planifikon të jep dorëheqje
më 31/05/2012 19:36

11 tetovarë të akuzuar për mashtrim gjatë shpagimit të dëmit në aksidente trafiku

SPB e Tetovës ka ngritur aktpadi penale kundër 11 personave nga Tetova dhe fshatrat përreth për pjesëmarrje në kurdisjen e aksidenteve të trafikut dhe shpagim joligjor nga kompania e sigurimeve SHA “Kjubi” Tetovë
më 31/05/2012 18:07

Ristovski: Në Maqedoni martesa mbetet bashkësi mes një burri dhe një gruaje

Për ne si Qeveri dhe si parti politike është shumë me rëndësi që në Maqedoni në pajtim me zakonet kulturore dhe tradicionale, besimet dhe mënyrën e jetesës së familjes
më 30/05/2012 17:17

Tetovë, nesër fillon “Watch out” festivali i filmit

Tetovë, nesër fillon “Watch out” festivali i filmit
Tetovë më 30/05/2012 17:03

Cërvenkovski thërret Gruevskin në TV duel

Kryetari i LSDM-së, Branko Cërvenkosvski thiri kryeministrin Nikolla Gruevski në TV duel që para opinionit maqedonas të ballafaqojnë argumentet
më 30/05/2012 14:49

Poposki kundër përfitmit nga kontesti i emrit

Maqedonia mbetet e përkushtuar në qëllimet e saj strategjike – anëtarësim në NATO dhe BE, porositi ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Poposki. Sipas tij pritjet janë të njëjta edhe pas Samitit të NATO-s në Çikago.
më 30/05/2012 14:33

Ndërtimi i sheshit Skënderbej, faza e parë përfundon gjatë verës

Punimet po zbatohen sipas dinamikës së paraparë, sheshi Skënderbej në Shkup
Shkup më 30/05/2012 14:32

Menduh Thaçi kërkon aleatë, takohet me Ramën

Foto arkiv
më 30/05/2012 14:02

EEA përkrah përpjekjet e Ambientit Jetësor në Maqedoni

Abdylaqim Ademi takon zv/drejtorin e Agjencionit Europian të Mjedisit Jetësor (???) Gordon Mekines
më 30/05/2012 13:44