Shtetas i Maqedonisë, shef i klanit të drogës në Vjenë

Shtetas i Maqedonisë, shef i klanit të drogës në Vjenë
Vjenë, Austri më 03/07/2012 15:47

Vidhet komplet instalimi elektrik në një shtëpi

Vjedhës kanë marrë instalimin elektrik në një shtëpi që po ndërtohet në lagjen Kozle të Shkupit, njofton MPB
më 03/07/2012 13:21

Vjedhje në një banesë në Shkup, vidhen 12.000.000 denarë!

Me këtë vjedhje kryerësi është pasuruar për 12.000.000 denarë, njofton policia
më 02/07/2012 13:02

Digjet një shtëpi në Dibër

Digjet një shtëpi në Dibër
Dibër më 02/07/2012 12:30

Humb jetën një 22-vjeçar në aksident trafiku

më 02/07/2012 10:40

Gostivar, ndeshje e rëndë, vdes një person

Policia dhe gjykatësi hetues janë duke e zbardhur rastin
Gostivar më 01/07/2012 14:30

I vidhen struganit 100.000 denarë

SPB Strugë po  ndërmerr masa për kapjen e autorëve
Strugë më 30/06/2012 15:17

Strugë, një vajzë aksidentohet pas koncertit të Elita 5

Aksidentohet 13 vjeçarja nga Struga pas koncertit të Elita 5
Strugë më 30/06/2012 11:30

Vodhi benzinë në vlerë prej 12.000 euro

më 29/06/2012 18:03