30 ditë paraburgim për të arrestuarit në “Monstrum”

Paraburgim shtesë prej 30 ditëve fituan një pjesë e të arrestuarve në aksionin policor “Monstrum”, pas vendimit të Këshillit penal të Gjykatës Themelore në Shkup
më 31/05/2012 17:48

Kumanovarët e dëmtuan Ujësjellësin për 130.000 denarë

Kumanovarët e dëmtuan Ujësjellësin për 130.000 denarë
më 30/05/2012 14:26

Zherovjan, zhduken 35 kompjuterë nga shkolla

Grabitësit me mjet të përshtatshëm kanë hyrë në klasat ku ishin kompjuterët
Tetovë më 30/05/2012 13:14

Incident në Shkup, plagoset me armë zjarri 19 vjeçari Omer S.

Incident në Shkup, plagoset me armë zjarri 19 vjeçari Omer S.
Shkup më 29/05/2012 10:44

I mashtroi tetovarët, u mori 3.700 euro

Mashtruesi u mori 3.700 euro katër tetovarëve
Tetovë më 23/05/2012 14:11

Dy vëllezër rrihen me tenxhere dhe me thika

Dy vëllezërit rrihen ndërmjet veti
më 23/05/2012 12:44

Aksident në Manastir, dy të lënduar

Njëringa të aksidentuarit në gjendje kritike është dërguar me helikopter në Shkup
Manastir më 23/05/2012 10:46

Minibusi me fëmijë përplaset me një kamion

Minibusi me fëmijë përplaset me një kamion
Dellçevë më 22/05/2012 23:42

Rrihet për një vajzë, pastaj hidhet në rrugë

Rrihet për një vajzë
më 22/05/2012 13:35