Është sulmuar një vozitës në Shkup, hajnat ia morën makinën

Policia e Maqedonise
Shkup më 21/05/2017 13:53

Dramë dashurie, i ka deklaruar dashuri më pas ka tentuar ta përdhunojë 17 vjeçaren

Policia e Maqedonisë
Shkup më 21/05/2017 13:26

Një autobus nga Maqedonia pësoi aksident në autostradën Beograd-Nish

IMG_2247
më 21/05/2017 9:43

Shkup, kërcënon me thikë të punësuarën duke plaçkitur barnatoren

Stolia e vjedhur arrin vlerën e 6.000 eurove
Shkup më 20/05/2017 13:49

Një policit i kanë dërguar mesazhe kërcënuese dhe plumb në zarf

Policia e Maqedonisë
Strugë më 20/05/2017 11:53

Tentativë për vrasje në Tetovë, e ka therur me thikë dhëndrin

Veles- ther të dashurën me thikë
Kërçovë më 19/05/2017 13:16

Një i punësuar në një fast food në Shkup goditet me thikë

Frau me thikë
Shkup më 18/05/2017 15:16

Një vajzë trevjeçare është lënduar, është rrëzuar nga papafingo

Policia e Maqedonise
Gostivar më 14/05/2017 21:44

Është sulmuar një person në Shkup

Policia e Maqedonisë
Shkup më 14/05/2017 20:24

Gostivar, digjet shtëpia, 5 vjeçarja me lëndime të rënda dërgohet në Qendrën Urgjente në Shkup

Foto ilustrim
Shkup më 14/05/2017 13:26