Të shtëna armësh në Haraçinë

Ata filluan me të shtëna armësh drejt haraçinasit, i cili megjithatë, arriti të arratiset
më 05/10/2012 14:17

Rrahje mes shqiptarëve dhe maqedonasve në autobusin numër 22 (FOTO)

Autobusit i janë thyer dritaret. Për momentin policia po heton rastin.
Shkup më 05/10/2012 13:46

Gruaja rrihet me policinë

Në zënkën gruaja iu hodh njërit polic dhe e godiste me duar dhe çantë, dhe filloi të arratiset. Por, për shumë kohë të shkurtër, dy dhunueset u përmbysën dhe u arrestuan
më 05/10/2012 11:31

Tentim për vrasje në fshatin Kopanicë, i plagosuri në rrezik jete

Tentim për vrasje
më 04/10/2012 10:20

Abdul Alili dyshohet për vrasjen e dyfishtë në Itali

“Pse aq brutalitet”, pyesin gazetat dhe lënë mundësinë që kryerësi të ketë qenë nën ndikim të drogës
më 03/10/2012 16:41

Djaloshi që shtiu në “Hipodrom” pohoi se është sulmuar pse ka qenë mysliman

Tregoi se deri tani kanë tentuar ta vrasin se ishte mysliman
më 03/10/2012 15:41

Motorçiklisti shkel plakun më pas kacafytet me dy të rinjë

Shkel plakun pastaj kacafytet me dy të rinjë
më 03/10/2012 12:08

Rrihen tre persona në Kumanovë

Rrahja ndodhi në Kumanovë
më 03/10/2012 11:22

Një taksist i rrejshëm plaçkiti dhe sulmoi një person

Gruaja hipi në automobil me shpresë se do të shkonte deri në shtëpi. Por tek fshati Alinci, vozitësi i tha gruajës dhe dy udhëtarëvve tjerë që të dalin nga automobili dhe ta presin, për të kryer një punë
më 02/10/2012 11:09