Sulmohet fizikisht një punëtore në një kiosk në Veles

Ilustrim
Veles më 23/04/2017 12:43

Aksident i tmerrshëm trafiku në autostradën Shkup-Tetovë, humbi jetën një person

Aksident
Shkup më 23/04/2017 11:21

Digjen barakat e Institutit për Shkenca Politike dhe Drejtorisë për Urbanizëm (FOTO+VIDEO)

Shkup më 21/04/2017 13:32

Gostivar, nxënësi sulmoi arsimtarin

Policia e Maqedonisë
Gostivar më 21/04/2017 12:37

Tre vjeçarja nga Çairi ndërroi jetë si pasojë e plagëve të rënda

vajzaas1212-696x355
Shkup më 19/04/2017 8:11

Shkup, ndërroi jetë 15 vjeçari pasi u përpoq që të fotografohet mbi vagon

Hekurudha në Shkup, tren, rrymë
Shkup më 17/04/2017 13:35

Një 17 vjeçar është therrur në Matkë të Shkupit

Therret me thikë një16 vjeçarë në Dizhon të Shkupit
më 15/04/2017 21:20

Strugë, digjet një makinë

Zjarr
Strugë më 09/04/2017 15:18

Njësiti “Alfa” ka ndaluar vëllezërit të dyshuar se kanë krisur me armë para një familje

“Alfat”
Shkup më 09/04/2017 14:19

Aksident në rrugën Tetovë – Jazhincë: Makina shkel rëndë 10 vjeçarin nga Poroji

Makinë
Tetove më 08/04/2017 20:32