Paratë tona për projektet e tyre të shtrenjta dhe përfitime politike (VIDEO)

440 mijë euro për “Rrugën e Bohemëve”, Shkup, në 79 metra, në hapësirë që mund të kalohet në këmbë për 1 ose 2 minuta
Shkup më 26/12/2015 10:40

Dhjetë fshatra të këputur nga civilizimi dhe nga buxheti! (VIDEO)

Fshati Slivnik, Veles
Veles më 25/12/2015 10:05

‘Kodra e Artë’ u bë lagje e errët! (VIDEO)

Manastir, qytetarët kërkojnë përgjegjësi dhe transparencë: ku harxhohen paratë e tyre?!
Manastir më 24/12/2015 9:35

Etja dy-dekadëshe e tetovarëve për ujë! (VIDEO)

Janë miratuar dhe harxhuar rreth 9 milion euro për ujësjellësin e ri, para që mjaftojnë për realizimin e plotë të projektit, por ujë nuk ka
Tetovë më 23/12/2015 9:24

Katër vite për katër kilometra! (VIDEO)

Rruga me gropa dhe baltë e cila duhej të ishte gati
Strumicë më 22/12/2015 10:42

Paguajnë por ngrin nga i ftohti dhe kanë uri! Shtëpia e pleqve si Shtëpi për të burgosur (VIDEO)

Shtëpia e pleqve, Prilep
Prilep më 21/12/2015 11:35