Qindra mijëra besimtarë falin namazin e xhumasë në Mesxhid-i Aksa

Qindra mijëra besimtarë drejt Mesxhid-i Aksa
Palestinë më 24/06/2016 20:30

Armando Sadiku fal xhumanë në Tiranë te Ahmed Kalaja (Foto)

Armando Sadiku fal namazin e xhumasë në Tiranë te Ahmed Kalaja
Tiranë më 24/06/2016 15:21

9 sahabët që transmetuan më shumë hadithe

Transmetuesit e haditheve
më 22/06/2016 1:18

Pesë kohët e namazit, Allahu i shlyen me to mëkatet

Falja e namazit
më 21/06/2016 22:43

Hafizi më i ri në ish Jugosllavi ishte një shqiptar nga Likova (Video)

Aziz Halili
Likovë më 18/06/2016 0:23

Kryeministri i Australisë organizon iftar

Malcolm Turnbull shtron iftar iftar
Australi më 16/06/2016 20:30

Mos e beso po deshe: Lagjja e Xhamisë së Korçës e paprekshme nga tërmetet

Lagjja e Xhamisë së Korçës e paprekshme nga tërmetet
Korçë më 12/06/2016 16:27

Bashkëjetesa në Etiopi, muslimanët dhe krishterët kalojnë bashkë Ramazanin

Bashkëjetesa në Etiopi
më 12/06/2016 16:17

Shkencëtarët nuk shpjegojnë dot se si janë ndërtuar këto xhami

Shkencëtarët nuk shpjegojnë dot se si janë ndërtuar këto xhami1
më 10/06/2016 21:30

Namazin e xhumasë në Al-Aksa e falin mbi 100.000 besimtarë

Namazi i xhumasë në Al-Aksa
Jerusalem më 10/06/2016 18:17