Nga 13 deri 15 korriku mbahet ”Këngë Jeho”

Në Këngë Jeho 2012 parashihet të marrin pjesë grupe artistike nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria
Strugë më 12/06/2012 12:55

Të mërkurën mos harroni, Tetova International Film Festival

Nga 13 deri më 16 qershor në Tetovë do të mbahet International Film Festival-ODA.
Tetovë më 11/06/2012 18:10

Galeria e Arteve Tetovë fton artistët të konkurrojnë me projekte

Galeria e Arteve Tetovë fton artistët të konkurrojnë me projekte
më 05/06/2012 13:38

E presim me Muzikë, Festën e Muzikës

E presim me Muzikë, Festën e Muzikës
Tetovë më 05/06/2012 12:49

Ekspozitë e grafikave me titull “Grafika-Gjuhë e përbashkët”

Ekspozitë e grafikave
Shkup më 01/06/2012 14:15

Tetovë, nesër fillon “Watch out” festivali i filmit

Tetovë, nesër fillon “Watch out” festivali i filmit
Tetovë më 30/05/2012 17:03

Muzika që ju ka munguar,së shpejti para jush Skena e muzikës serioze shqiptare

Muzika që ju ka munguar, së shpejti para jush “Skena e muzikës serioze shqiptare”
Tetovë më 29/05/2012 17:58