E famshmja ‘Super Mario’, së shpejti film

Super Mario
më 16/11/2017 22:50

Dëme nga shiu në institucionet e kulturës, kërkohen zgjidhje për rehabilitim

deme nga shiu
më 16/11/2017 17:43

“Shkupi” do të promovojë shtatë libra nga letërsia shqiptare

Shtëpia Botuese Shkupi gjatë promovimit të librave, foto arkiv
Shkup më 16/11/2017 15:54

‘Unë dhe ti’ shpallet kënga e vitit nga Akademia KULT (Foto/Video)

Alban Skenderaj
më 15/11/2017 21:27

Maqedonia u bë anëtare e plotfuqishme e Rrjetit evropian për letërsi dhe libra TRADUKI

Ministri i kulturës Allagjozovski
Shkup më 15/11/2017 17:41

E çuditshme! Një aktore grua do të luajë rolin e presidentit Donald Trump

Helen Mirren
më 14/11/2017 23:25

Spice Girls ribashkohen në 2018-ën

Spice Girls
më 14/11/2017 20:42

Përfundoi edicioni i parë i “Othellos”, “Darka e thërrimeve” ndër shfaqjet më të vlerësuara (VIDEO)

Teatri Shqiptar Shkup, nga e majta: Anita Latifi, Luran Ahmeti, Amernis Nokshiqi dhe Qëndrim Rijani
Shkup më 14/11/2017 11:00

Qyteti i librit – 200 banorë, 12 librari! (FOTO)

Kulture
më 14/11/2017 10:58