Më 18 tetor fillon festivali “Ditët e Naimit”

Më 18 tetor fillon festivali “Ditët e Naimit”
më 15/10/2012 17:23

Një film shqiptar në Festivalin e Çikagos (VIDEO)

Festivali i Ndërkombëtar i Filmit në Çikago ka përzgjedhur për herë të parë një film shqiptar në seksionin e regjisorëve të rinj. Regjisori Robert Budina merr pjesë me filmin e tij “Agon”
më 13/10/2012 20:17

Hapet në Moskë ekspozita e ikonave shqiptare

Në një nga sallat e Muzeut Qendror të Kulturës Antike dhe Artit Mesjetar rus në Moskë, “Andrei Rubljov”, u hap më 10 tetor ekspozita e ikonografisë shqiptare
më 13/10/2012 15:45

Kinemaja shqiptare në Bukuresht

Publiku i Bukureshtit do të ketë mundësinë të shikojë prodhime kinematografike shqiptare të viteve të fundit, por edhe ato që i përkasin kinemasë së para viteve ’90
më 09/10/2012 9:09

“Skënderbeu”, shfaqet në Shkup

"Skënderbeu", shfaqet të premten në Shkup
më 08/10/2012 22:42

Sonte hapet Festivali i filmit të ri Gjerman në Tetovë

Sonte hapet Festivali i filmit të ri Gjerman në Tetovë
Tetovë më 08/10/2012 10:08

Khaled Hosseini, Gjuetari i balonave

Gjuetari i balonave nga Khaled Hosseini
më 05/10/2012 21:14