Ekspozitë e grafikave me titull “Grafika-Gjuhë e përbashkët”

Ekspozitë e grafikave
Shkup më 01/06/2012 14:15

Tetovë, nesër fillon “Watch out” festivali i filmit

Tetovë, nesër fillon “Watch out” festivali i filmit
Tetovë më 30/05/2012 17:03

Muzika që ju ka munguar,së shpejti para jush Skena e muzikës serioze shqiptare

Muzika që ju ka munguar, së shpejti para jush “Skena e muzikës serioze shqiptare”
Tetovë më 29/05/2012 17:58

Mbahet tregu pranveror i artizanateve në Çarshi të Vjetër

Mbahet tregu pranveror i artizanateve në Çarshi të Vjetër
Shkup më 29/05/2012 13:43

Austria dhe Maqedonia së bashku për kulturën

Ambasadori i Austrisë në Maqedoni Tomas Mihael Bajer dhe këshilltari shtetëror në Ministrinë e Kulturës Darko Stefanovski
Shkup më 22/05/2012 14:47

Milço Mançevski shpallet artist kombëtar në Maqedoni

Milço Mançevski shpallet artist kombëtar në Maqedoni
Shkup më 22/05/2012 13:41

Në Zagreb promovohet libri për tmerret e luftës në Kosovë

Në Zagreb, në bibliotekën kryesore të "Bogdan Ogrizoviq", është promovuar libri "Histori të tmerrit" të autores Sanije Gashi
Zagreb më 21/05/2012 12:27