Mëndafshi…kur heshtja është dashuri!

Roman nga Alessandro Baricco
më 16/11/2012 16:37

Libraria e Çarshisë, vizitë në Panairin e Librit Tirana 2012

Libra
Shkup më 16/11/2012 13:19

Maratona e filmit të ri shqiptar arrin në Tetovë

Hapja solemne e kësaj maratone, tha ajo, do të bëhet, të premten, në ora 18:00, nëpërmjet një manifestimi, në të cilin do të marrin pjesë edhe artistët e popullit nga Shqipëria
Tetovë më 14/11/2012 14:13

Ekspozitë “Trevat lindore të shqiptarëve gjatë shekullit 20”

Ekspozita do të jetë e hapur që nga 13 deri më 15 Nëntor 2012
Shkup më 13/11/2012 10:39

Shfaqja “Nata e dymbëdhjetë” e Teatrit Kombëtar të Kosovës, sonte në Shkup

Shfaqja "Nata e dymbëdhjetë" e Teatrit Kombëtar të Kosovës në Shkup
Shkup më 12/11/2012 17:53

Ekspozitë e pikturave të Bedri Saraçinit

Ekspozitë e pikturave të Bedri Saraçinit
Shkup më 12/11/2012 13:23

Michael Jackson: Bille Jean

Michael Jackson
më 11/11/2012 14:36

“Dervishi dhe vdekja” jermitë e një shpirti para çasteve të fundit

Dervishi dhe Vdekja
më 10/11/2012 0:29