Në Strugë përfundoi ‘Këngë Jeho’

Pamje nga festivali
Strugë më 13/08/2013 14:34

Sonte nata e tretë dhe e fundit e “Këngë Jeho” (FOTO)

Pamje nga manifestimi
Strugë më 12/08/2013 8:55

Sonte në Strugë hap siparin festivali “Këngë Jeho”

Pamje nga  defileu i pjesëmarrëve vitet e shkuara
Strugë më 10/08/2013 9:15

Vera e Ohrit: Moretti do të luajë Shumanin, Vagnerin, Listin Shopenin…

Moreti në Verën Ohrit
Ohër më 06/08/2013 12:05

Shqipëria për herë të parë në Festivalin e filmit në Kolorado

Dokumentari rrëfen impresionet e regjisorit për Shqipërinë, marrë nga televizori dhe kinemaja, të cilat i ndërthur dhe me ardhjet e tij të shpeshta në Shqipëri.
Shkup më 05/08/2013 12:45

Në bibliotekat e Strugës, libra lexojnë vetëm nxënësit

Mungon interesimi për librin
Strugë më 05/08/2013 12:02

Festivali “Këngë Jeho” me vështirësi të mëdha financiare, i lënë pas dore nga Ministria

Zini Jusufi, drejtor i festivalit "Këngë Jeho"
Strugë më 04/08/2013 10:19

Në vjeshtë vjen filmi shqiptar ‘Ada’ sipas romanit të Kongolit, mes aktorëve Reshat Arbana

Romani i Kongolit, "Te porta e Shën Pjetrit"
më 01/08/2013 12:33