Botohet libri me shkrime të nobelistes shqiptare, Nënë Tereza‏

më 02/02/2015 20:11

“Game of Thrones”, i lansohet traileri i incizuar me telefon (Trailer)

Game of Thrones
më 31/01/2015 9:36

Mbrëmje letrare për datëlindjen e Ismail Kadaresë

Ismail Kadare
më 28/01/2015 9:47

Një film kosovar mbi vizat dhe ëndrrat që shuhen

më 27/01/2015 18:53

Shkup, promovohet romani “Zonja Z” nga autori Albatros Rexha

Romani "Zonja Z" nga autori Albatros Rexha
më 27/01/2015 15:24

Shkëlqimi dhe rënia e Johnny Depp

Johnny Depp
më 27/01/2015 12:16

Filmi i ri i DiCaprios, vitin e ardhshëm

Leonardo DiCaprio
më 22/01/2015 11:39

Shtypi suedez për Kadarenë: Kafka shqiptar

Ismail Kadare
më 20/01/2015 22:18

Pse donte Hitleri të ishte mysliman?

Pse donte Hitleri të ishte mysliman
Gjermani më 20/01/2015 21:17

Tiranë, 24 vjet nga rihapja e xhamisë së Et’hem Beut

Tiranë më 20/01/2015 11:06